Uw Fiber Network Termination heeft een aantal status lampjes. De Power, Optical en LAN lampjes moeten groen branden of pinken. De tabel hieronder helpt u te begrijpen wat de LEDs op uw NT betekenen.

POWER
  Groen constantFunctioneert op AC stroom
  Groen langzaam pinkenFunctioneert op batterijenstroom
  Groen snel pinkenSysteem aan het opstarten
  Rood constantBatterij bijna leeg

OPTICAL
  Groen constantOptische signaal OK
  Groen langzaam pinkenRangen en synchroniseren
  Rood constantOptische Stroom uit

LAN
  UitEthernet service niet geprovisioneerd
  Groen constantNT-gegevens kunnen in beide richtingen worden overgedragen van de NT naar de CPE-router via de RJ-45 Ethernet-poorten
  Groen pinkenLink is up en er is activiteit

UPDATE
  UitNormale werking
  Groen snel pinkenUpdating
  Rood constantUpdate mislukt

ALARM
  UitNormale werking
  Groen constantGeen alarm met lokale Ethernet-toegang ingeschakeld
  Rood constantHardwarestoring

Onze tips:

• De belangrijkste LED waar u op moet letten, is OPTICAL-lampje. Dit licht vertelt u of uw Fiber NT daadwerkelijk het licht van het glasvezelnetwerk ontvangt. Als het op geen enkel moment ononderbroken groen is, controleer dan of de glasvezelkabel is aangesloten op de optische aansluiting van uw NT.
  • Het LAN-lampje is niet altijd groen en kan ook knipperen, wat betekent dat de gegevens door het NT gaan.
  • Het ALARM-lampje moet normaal uitgaan.