Lightspeed Essentials:

Je kan enkel met de geregistreerde router gebruik maken van ons netwerk, andere apparaten zullen niet worden toegelaten.

Als je van router wil veranderen dien je de helpdesk te contacteren en je nieuwe MAC-adres door te geven. Let op: dit geldt als een configuratie wijziging.

Lightspeed Professional:

Het Lightspeed Professional netwerk is beveiligt met port security waardoor er maar een beperkt aantal apparaten worden toegelaten op je connectie met ons netwerk. Dit is nodig om de veiligheid van ons netwerk te waarborgen zodat iedereen veilig kan surfen. Als je dus verandert van router, of met een ander apparaat de verbinding test, is het mogelijk dat deze beveiliging geactiveerd wordt waardoor de poort afgesloten wordt voor alle verkeer.

Contacteer onze helpdesk om de poort terug te activeren. Let op: dit geldt als een configuratie wijziging.