Onderstaande richtlijnen bieden een goed inzicht in de noodzaak voor de tussenkomst van een technieker. Echter bestaan er helaas altijd uitzonderingen.

Lightspeed DIA

Ja. We kijken graag samen wanneer dit past.

Lightspeed Campus

In de meeste gevallen zijn wij al aanwezig in je kantoor en moet er geen technieker langskomen. Als er toch nog geen connectie aanwezig is moet er nog een kabel worden gelegd, dit spreken we altijd samen af.

Breedband DSL

In volgende situaties dient er geen technieker langs te komen :

• U beschikt momenteel over een actief VDSL abonnement bij een andere operator
  • U beschikt over een vast telefoonnummer bij Proximus en er is reeds een TF2007 splitter geïnstalleerd

In volgende situaties dient er wél een technieker langs te komen :

• Er is een telefoonlijn op uw adres aanwezig, maar er is geen actief abonnement
  • U hebt momenteel een actief ADSL abonnement bij een andere operator
  • U beschikt over een vast telefoonnummer bij proximus maar er is nog geen TF2007 splitter geïnstalleerd

Breedband Fiber

Het fiber introductiepunt en de NT dienen geïnstalleerd te worden door gespecialiseerde techniekers van Proximus. Deze beide installaties zijn zo specifiek dat ze uitgevoerd worden door twee verschillende techniekers. De installatie van de router die u achter de NT plaatst kan u makkelijk zelf uitvoeren.